Säker grillning

För tillfället råder brandriskvärde 5E (extremt stor risk) i Ängelholm. Det innebär att det inte är tillåtet att använda engångsgrillar eller andra grillar som står direkt på marken.

Det går bra att använda en grill som inte kan ge värmeledning till marken, t.ex. grillar på ben/stativ. Innan grillning är det bra om du blöter området kring grillen med vatten och ser till att alltid ha vatten nära tillhands. Kontrollera var närmsta vattenpost finns och lämna aldrig grillen utan uppsyn. Vid avslutad grillning skall grillkoll placeras i avsedda behållare vilka återfinns på campingens centrala sopsortering.

Vid brandrisk 5E är det inte tillåtet att använda sprit- eller gasolkök i skog och mark.

För mer information, besök Räddningstjänsten Skåne Nordväst.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din campingplats online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Säker grillning

För tillfället råder brandriskvärde 5E (extremt stor risk) i Ängelholm. Det innebär att det inte är tillåtet att använda engångsgrillar eller andra grillar som står direkt på marken.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping