Årets campingföretagare

Vi är oerhört stolta och glada över att ha blivit utnämnda till "Årets campingföretagare 2018" av SCR Svensk Camping!

Priset delas varje år ut av SCR Svensk Camping till en person, ett företag eller en organisation som "gjort särskilt förtjänstfulla insatser för svensk camping". Priset är det mest prestigefulla i campingbranschen och vi är mycket lyckliga att det i år delades ut till Peo Nilsson och Madelene Bernaxel som genom Nordvästra Skånes Camping AB driver Råbocka Camping i Ängeholm, Osby Camping, Sjötorpets Camping i Markaryd samt Lerbergets Camping i Höganäs.

Juryns motivering lyder: "

Årets pristagare har efter två decennier som anställda tagit klivet till att bli företagare. Från sin anställning tog de med sig erfarenheten av ett personligt och engagerande driv för campingföretagande. En grund de vidareutvecklat genom ett mycket modernt arbetssätt, där kvantitet konsekvent bytts mot kvalitet. De har aldrig tummat på att gästen alltid är i fokus och deras sätt att komplettera varandra och ge gästen det ” lilla extra” är en viktig del i framgången. Den totala kundupplevelsen smittar också av sig på övrig personal som de leder och utvecklar i samma anda och de vet bägge två vad som förväntas som anställd. Årets pristagare symboliserar möjligheten att gå från anställd till att driva egen campingplats och en campingplats har blivit ytterligare tre. En dröm har genom ett kompanjonskap förvandlats till en verklighet och genom starka ambitioner har det gett resultat. I pristagarna andas en campingentreprenörs tvillingsjäl med mångkunnighet, flexibilitet, serviceanda och viljan att våga utvecklas."

Foto: Emil Langvad

Läs mer på scr.se.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Zlippers tillbaka på lördagsdansen

Nu på lördag, den 21 juli, är Zlippers tillbaka och bjuder upp till dans i restaurangen. Välkomna!

Är det ok att grilla?

Det råder eldningsförbud i Ängelholm nu på grund av det torra vädret. Eldning med engångsgrillar direkt på mark är därför förbjudet men det går bra att grilla på en grill med ben eller på campingens fasta grillplatser.

Läs mer...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping