Skoj på campingen

På campingområdet finns lekplats, beachfotbollsplan och pingisbord. Pingisrack och boll finns att låna i receptionen. Under högsäsongen anordnar vi olika aktiviteter för både barn och vuxna. Vi erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter varje sommar. Prata med personalen i receptionen för att se vad som sker under ditt besök på campingen.

Aktiviteter i Ängelholm

Hembygdsparken. Här hittar du getter, hästar, grisar, kaniner och fåglar. Det finns även en stor lekplats och den spännande pytteskogen. Blir du sugen på något gott finns både restaurang och glass och våfflestuga på området. Parken är alltid öppen och har fri entré. Vill man skänka en slant till verksamheten så finns det en sparbössa vid ingången.

Järnvägens museum, ligger bara en liten bit från campingen. Öppet alla dagar 10-17

Ängelholms Flygmuseum. Öppet tisdag-söndag 10-17 Förboka på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att vara säker på att få plats.

Upzone Aktivitetspark med höghöjdsbana. Öppet alla dagar boka direkt på www.upzone.se

Shopping i centrum, Besök Ängelholms fina gågata med butiker och restauranger.

Bada i havet. Precis nedanför campingen finner ni en 6 km lång sandstrand.

 

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din campingplats online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping