Servicebutik, restaurang och glassbar

Servicebutik

Vill du slippa åka iväg för att handla kan du handla i servicebutiken som drivs av Destination Råbocka. Butiken har lite av det mesta under högsäsong; grillkött, korv, god potatissallad, mejerivaror, frukostmat och naturligtvis dricka och snacks, och ett kul urval godis.

Läs mer

Restaurang Strandhaket

Strandhaket by Destination Råbocka är namnet på den nya restaurangen som kommer att stå för mat och härliga after-beach tillställningar under säsongen 2020 på Råbocka.

Läs mer

Glassbaren Strandkiosken

Strandkiosken by Destination Råbocka blir namnet på glassbaren som nu kommer att drivas i ny regi från och med maj. Engelholmsglass står för sortimentet av glassen där kommer att erbjudas precis alla smaker på kulglass de har.

Läs mer

Restauranger i närområdet

På gångavstånd från campingen finns ett antal restauranger där du kan äta både lunch och middag. Havbadskjollan är den närmaste och här serveras stenugnbakade pizzor. Ytterligare några promenadminuter senare kommer du till Restaurang Klitterhus där du kan äta husmanskost, vegetariskt eller dagens fångst.

Läs mer

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din campingplats online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Välkomna till Råbocka 2021

Nu har campingplatsen äntligen öppnat för säsongen 2021. Vi hoppas på en solig och varm sommar och önskar er alla välkomna till Råbocka Camping!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Råbocka Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping