Sportfiske

En avkopplande fisketur kan sätta guldkant på sommarens ledighet. I Ängelholm finns gott om fiskeplatser som erbjuder ett varierande och spännande fiske. Tre kortfiskevatten finns på orten, Rönneå, Vegeå samt Västersjön. Fiskekort säljs bland annat på turistbyrån och det finns möjlighet att köpa dagskort.

I Rönneå är det populäraste fisket efter lax och havsöring, men även metet är bra på många ställen. I ån huserar även abborre, gädda och vitfisk. På fiskeangelholm.se finns mer information om fisket i Rönnå.

Vegeå bjuder på ett trevligt vårfiske efter havsöring. För metaren finns ett intressant bestånd av id och braxen. Tänk på att följa reglerna för fisket på platsen. Läs mer om fisket i Vegeå på vegeå.se.

Västersjön är en 460 hektar stor insjö i Ängelholms kommun i Skåne län och är belägen cirka 15km nordost om Ängelholm. Här finns möjlighet att hyra båt och det finns även en specialutrustad båt för rörelsehindrade. Besök vfvo.se för mer information.

Tack för i år

Nu har campingen stängt för denna säsong och vi tackar alla gäster för i år. Välkomna tillbaka till våren 2024!

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping