Unna dig en semester i Skåne

Välkommen till Råbocka Camping i Ängelholm, en skånsk familjecamping!

Hos oss kan du koppla av med en kopp kaffe i en solstol, eller sitta i förtältet och njuta av en kall öl. Sätt dig tillrätta, lyssna till vindens sus i trädkronorna och havets brus,  unna dig något extra till sommaren – unna dig ett par dagar på Råbocka!

Välkomna till oss!

Peo & Madde

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Valborg i Ängelholm 30/4

Majbrasa, vårtal och körsång hör till den 30 april. I Ängelholms kommun firas det på ett flertal ställen. Närmast campingen är firandet i Hembygdsparken eller på Sven Jobs Udde.

Schäferslaget 2017

Den 12-14 maj går Schäferslaget 2017 av stapeln i Åstorp. Skandinaviens största internationella tävling i spårarbete, lydnadsarbete och skyddsarbete.

Läs mer

Campingen är öppen

Nu är campingen äntligen öppen för säsongen! Vi hälsar både nya och gamla gäster välkomna till Råbocka Camping i Ängelholm / Skåne.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping