Unna dig en semester i Skåne i sommar

Välkommen till Råbocka Camping i Ängelholm, en skånsk familjecamping!

Hos oss kan du koppla av med en kopp kaffe i en solstol, eller sitta i förtältet och njuta av en kall öl. Sätt dig tillrätta, lyssna till vindens sus i trädkronorna och havets brus,  unna dig något extra till sommaren – unna dig ett par dagar på Råbocka!

Välkomna till oss!

Peo & Madde

Ängelholm firar 500 år

I år firar Ängelholm 500 år. Det var i oktober 1516 som Kristian II undertecknade det privilegiebrev som gav staden dess stadsrättigheter. Detta kommer såklart att firas under hela året i Ängelholm.

"Firandet kommer att pågå under hela 2016, men ha sin tyngdpunkt mellan maj och oktober. Under året kommer Ängelholms ordinarie evenemang - som Ljusfesten och nationaldagsfirandet - att ingå i firandet men förstärkas och bli extra stora. Utöver det blir det specialriktade evenemang för olika åldrar och intressen."


Läs mer om firandet på ängelholm500.se.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.