Semester i Ängelholm

Ängelholm en fin turiststad. Mest lockande är kanske den 6 km långa sandstranden utanför staden, men Ängelholm är också centralort för delar av Kullabygden och Bjärebygden, dit många av våra besökare söker sig.

Rönne å kringlar sig genom Ängelholms centrum, och det går bra att paddla kanot från småbåtshamnen i Skälderviken, som bara ligger 2 km bort.

På campingen finns cyklar till uthyrning. Hyr en och cykla längs Lergöksrundan, en 16 km lång cykelväg,som tar dig genom sevärda och lummiga delar av Ängelholm som man inte ser från bilfönstret. En trevlig utflykt för den som vill röra på sig (men Ängelholm är en platt stad, så du får en behaglig tur).

Sol och bad

Här avlöser stränderna varandra och alla kan hitta sin favorit. Ängelholms Havsbad är en sex kilometer lång badstrand med unikt sanddynlandskap och höga klitter. Här finner ni även Råbockabadet som ligger ett stenkast från campingen.

Läs mer

Hembygdsparken i Ängelholm

I Ängelholms hembygdspark finns något för hela familjen. Här kan man besöka museer, leka i lekparken, ta en tur i djurparken eller koppla av med en glass vid glasshuset.

Läs mer

Ängeholms Flygmuseum

På den nedlagda flygflottiljen F10 finner man idag Ängelholms Flygmuseum. Här kan man visas allt från andra världskrigets J22 till dagens JAS 39 Gripen.

Läs mer

Järnvägens museum

Järnvägens Museum Ängelholm är ett modernt upplevelsemuseum för hela familjen. Här finner man 2000 kvadratmeter utställningsyta där både barnen och den teknikinbitne kan hitta något av intresse.

Läs mer

Turistbåten Laxen II

Turistbåten Laxen II tar dig med på en rofylld resa längs Rönne å. Resan börjar vid stadshuset och i ett behagligt tempo glider båten genom Ängelholm med riktning mot Skäldervikens småbåtshamn.

Läs mer

UFO-monumentet i Sibirienskogen

Enligt historien bevittnade Gösta "Pollenkungen" Carlsson en UFO-landning i Sibirienskogen utanför Ängelholm den 18 maj 1946.

Läs mer

Shopping

På Ängelholms gågata finns ett stort antal affärer med olika utbud som tillfredsställer de flesta smaker.

Läs mer

Golf

Ängelholm ingår i världens näst mest golfbanetäta område. Inom 40 minuters bilfärd finns 25 golfanläggningar och 31 golfbanor.

Läs mer

Sportfiske

En avkopplande fisketur kan sätta guldkant på sommarens ledighet. I Ängelholm finns gott om fiskeplatser som erbjuder ett varierande och spännande fiske.

Läs mer

Upplevelser i närheten

Det finns massor att göra i och omkring Ängelholm. På denna sidan hittar du hänvisningar till andra företag och föreningar som verkar i vår närhet.

Läs mer om upplevelser i närheten

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Midsommar på campingen

Som vanligt firar vi en traditionsenlig midsommarafton på Råbocka Camping. Vi börjar med att klä midsommarstången tillsammans klockan 10:00. Klockan 14:00 är det sedan dans och lekar kring stången. På kvällen har du chans att dansa till Zlippers vid Restaurang Amore. Välkomna!

Lördagsdans på fredag

Fredagen den 22 juni bjuds det upp till dans på Restaurang Amore på campingen. Denna vecka gästas campingen av Zlipperz.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping