Upplevelser i närheten

Det finns massor att göra i och omkring Ängelholm. På denna sidan hittar du hänvisningar till andra företag och föreningar som verkar i vår närhet.

Ängelholms turistbyrå

Ängelholm en fin turiststad. Mest lockande är kanske den 6 km långa sandstranden utanför staden, men Ängelholm är också centralort för delar av Kullabygden och Bjärebygden, dit många av våra besökare söker sig.

www.engelholm.com

Destination Hallandsåsen

Råbocka Familjecamping är med i föreningen Destination Hallandsåsen, en sammanslutning av företagare som verkar på och omkring Hallandsåsen, i de fyra kommunerna Ängelholm, Båstad, Laholm och Örkelljunga. Mer om de olika medlemsföretagen, och vad de kan erbjuda hittar du på sidan www.hallandsasen.se. 

www.hallandsasen.se

Upplev Bjäre

Råbocka och Ängelholm ligger precis vid “infarten” till den fantatiska halvön Bjäre. Ett stycke skånsk jord som uppvisar det bästa och vackraste Skåne har att erbjuda, enligt många. Vill du ha tips på de fantastiska företagen du kan besöka på Bjäre, gårdsbutiker, hantverare, caféer och restauranger gå in på sidan www.upplevbjare.se.

www.upplevbjare.se

Solbackens Wåffelbruk

Ät våfflor bakade enligt hemligt recept, på anrika Solbackens Wåffelbruk, precis som sommargästerna i Båstad gjort sedan 1907.

www.solbacken.eu

Hallandsåsen

Spännande utställning om bygget av tunneln genom hallandsåsen, som fångat så mångas intresse, men som få egentligen vet så mycket om – varför bygger man den egentligen? Åk dit och se själv, du får en intressant och häftig upplevelse.

www.trafikverket.se/hallandsas

Gårdskampen

Åk upp och utmana varandra i olika annorlunda aktiviteter, perfekt för möhippor, släktträffar, eller varför inte olika husvagnsteam!? Ligger i hemmeslöv utanför Båstad.

www.gardskampen.com

Ekhemsgård

En gårdsbutik, men möjlighet finns ochså till massage, om du bokar i förväg.

www.ekhemsgard.nu

Vallåsen

På vintern – skidåkning, på sommaren – cykling.

www.vallasen.se

Sommarrodel

Testa den häftiga rodelbanan, hallandsåsen är rätt brant ändå!

kungsbygget.com

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Grilla med försiktighet

Från och med den 13 augusti klockan 16:00 är det återigen tillåtet att grilla på campingplatser i Skåne. Grillning får ske "om grillen är upphöjd från marken, befinner sig på ett säkert avstånd till brännbart material och om brandsläckningsutrustning finns tillgänglig".

Läs mer...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping