Ängelholms Flygmuseum

På den nedlagda flygflottiljen F10 finner man idag Ängelholms Flygmuseum. Här visas allt från andra världskrigets J22 till dagens JAS 39 Gripen. Varför inte provsitta i cockpit från en J 35 Draken eller testa dina flygkunskaper i någon av simulatorerna?

Med hjälp av en instruktör kan du här få prova på hur det är att flyga jaktflygplanet J 35 Draken eller ett sportflygplan i flygsimulatorn. För de yngre besökarna kan man även pröva att flyga skolflygplanet SK 61 i en autentisk cockpit. Kontakta Flygmuseet om du är intresserad av att pröva på. För vissa simulatorer krävs att man bokar tid i förväg.

I museets shop hittar du allt från byggsatser till profilprylar, flygböcker och radiostyrda modeller. För öppettider och mer information, se museets hemsida.

Vägbeskrivning


Visa större karta

Välkommen tillbaka till våren

Campingen är stängd för säsongen, vi öppnar igen den 12 april 2019. Vi tackar alla våra nya och gamla gäster för denna underbara sommar. Vi hoppas att nästa sommar blir lika fin (men utan eldningsförbud) och välkomnar er alla tillbaka till våren!

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping