Ängelholms Flygmuseum

På den nedlagda flygflottiljen F10 finner man idag Ängelholms Flygmuseum. Här visas allt från andra världskrigets J22 till dagens JAS 39 Gripen. Varför inte provsitta i cockpit från en J 35 Draken eller testa dina flygkunskaper i någon av simulatorerna?

Med hjälp av en instruktör kan du här få prova på hur det är att flyga jaktflygplanet J 35 Draken eller ett sportflygplan i flygsimulatorn. För de yngre besökarna kan man även pröva att flyga skolflygplanet SK 61 i en autentisk cockpit. Kontakta Flygmuseet om du är intresserad av att pröva på. För vissa simulatorer krävs att man bokar tid i förväg.

I museets shop hittar du allt från byggsatser till profilprylar, flygböcker och radiostyrda modeller. För öppettider och mer information, se museets hemsida.

Vägbeskrivning


Visa större karta

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Midsommar på campingen

Som vanligt firar vi en traditionsenlig midsommarafton på Råbocka Camping. Vi börjar med att klä midsommarstången tillsammans klockan 10:00. Klockan 14:00 är det sedan dans och lekar kring stången. På kvällen har du chans att dansa till Zlippers vid Restaurang Amore. Välkomna!

Lördagsdans på fredag

Fredagen den 22 juni bjuds det upp till dans på Restaurang Amore på campingen. Denna vecka gästas campingen av Zlipperz.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping