Flickorna Lundgren - ett anrikt café

I Skäret, en halvtimmes bilfärd från campingen, hittar du ett anrikt café som är en upplevelse utöver det vanliga. Här har det serverats kakor och tårtor sedan 1938 och under nästan tre decennier var den gamle kungen Gustav VI Adolf stamgäst här. Flickorna Lundgren på Skäret har förutom utmärkelsen "Värt en resa" i White Guide även förärats med diplom från den Gastronomiska Akademien. Caféets historia känns i allt från miljön, den vackra trädgården, kopparkittlarna som kaffet serveras ur och bakverk som smakar som bakverk ska smaka.

Flickorna Lundgren är som bäst när solen skiner. Då kan man sitta utomhus i den prunkande trädgården och avnjuta kaffet tillsammans med doften av rosor. Om solen mot förmodan skulle hålla sig undan en dag finns det dock plats i växthusen där man kan servera ett hundratal gäster mellan olivträd, fikon och persikoträd.

Efter fikat kan man ta med sig barnen ner och hälsa på de getter och grisar som bor nedanför caféet. En och annan häst brukar även synas till i hagen.

Foto: Flickorna Lundgren

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din campingplats online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Säker grillning

För tillfället råder brandriskvärde 5E (extremt stor risk) i Ängelholm. Det innebär att det inte är tillåtet att använda engångsgrillar eller andra grillar som står direkt på marken.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping