Flickorna Lundgren - ett anrikt café

I Skäret, en halvtimmes bilfärd från campingen, hittar du ett anrikt café som är en upplevelse utöver det vanliga. Här har det serverats kakor och tårtor sedan 1938 och under nästan tre decennier var den gamle kungen Gustav VI Adolf stamgäst här. Flickorna Lundgren på Skäret har förutom utmärkelsen "Värt en resa" i White Guide även förärats med diplom från den Gastronomiska Akademien. Caféets historia känns i allt från miljön, den vackra trädgården, kopparkittlarna som kaffet serveras ur och bakverk som smakar som bakverk ska smaka.

Flickorna Lundgren är som bäst när solen skiner. Då kan man sitta utomhus i den prunkande trädgården och avnjuta kaffet tillsammans med doften av rosor. Om solen mot förmodan skulle hålla sig undan en dag finns det dock plats i växthusen där man kan servera ett hundratal gäster mellan olivträd, fikon och persikoträd.

Efter fikat kan man ta med sig barnen ner och hälsa på de getter och grisar som bor nedanför caféet. En och annan häst brukar även synas till i hagen.

Foto: Flickorna Lundgren

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Trädgårdsmässa 27-28/4

Den 27-28 april är det dags för årets Trädgårdsmässa i Ängelholm. Här hittar man en kombination av utställare och hantverkare som tillsammans kan erbjuda det unika för din trädgård eller balkong.

Läs mer

Konstrundan i Skåne

Mellan den 19 - 28 april är det Konstrundan. Ett stort antal konstnärer bjuder in till sina ateljéer i både Ängelholm och runt omkring i hela nordvästra Skåne. 

Läs mer

Besök Flygmuseum

Under påsklovsveckan (13 april – 22 april) är det öppet 10:00 – 17:00 alla dagar på Ängelholms Flygmuseum. Här visas allt från andra världskrigets J22 till dagens JAS 39 Gripen.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping