Campingstugor

Sedan 2021 är Råbocka uppdelat i campingplats och stugby. Råbocka Camping drivs som vanligt av Madde och Peo och du hittar allt du behöver inför din vistelse här på rabockacamping.se. Stugbyn, butiken, glassbaren och minigolfen drivs av företaget Destination Råbocka. För frågor gällande stugbokning eller restaurangen hänvisar vi till deras hemsida, rabocka.se.

Stugor och rum

Hos vår granne Destination Råbocka kan du boka stugor och rum. Det finns stugor med 2, 4 eller 6 bäddar och du bokar dem enklast genom deras onlinebokning som du hittar på rabocka.se

Restaurang

Restaurang Strandhaket har mat både för avhämtning och för att äta på plats. Under högsäsong (och om omständigheterna tillåter) arrangeras olika evenemang.  Läs mer på rabocka.se.

Minigolf och glassbar

Intill stugbyns reception ligger en minigolfbana. Här kan du utmana familjen på en omgång minigolf. Passa på att köpa en glass från Engelholmsglass i glassbaren när rundan är spelad. Läs mer på rabocka.se.

 

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din campingplats online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Funderar du på vad som händer på campingen året runt? På facebook.com/rabockacamping kan du enkelt följa vad som händer.

Råbocka Camping i Ängelholm

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping