Sportfiske

En avkopplande fisketur kan sätta guldkant på sommarens ledighet. I Ängelholm finns gott om fiskeplatser som erbjuder ett varierande och spännande fiske. Tre kortfiskevatten finns på orten, Rönneå, Vegeå samt Västersjön. Fiskekort säljs bland annat på turistbyrån och det finns möjlighet att köpa dagskort.

I Rönneå är det populäraste fisket efter lax och havsöring, men även metet är bra på många ställen. I ån huserar även abborre, gädda och vitfisk. På fiskeangelholm.se finns mer information om fisket i Rönnå.

Vegeå bjuder på ett trevligt vårfiske efter havsöring. För metaren finns ett intressant bestånd av id och braxen. Tänk på att följa reglerna för fisket på platsen. Läs mer om fisket i Vegeå på vegeå.se.

Västersjön är en 460 hektar stor insjö i Ängelholms kommun i Skåne län och är belägen cirka 15km nordost om Ängelholm. Här finns möjlighet att hyra båt och det finns även en specialutrustad båt för rörelsehindrade. Besök vfvo.se för mer information.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Midsommar på campingen

Som vanligt firar vi en traditionsenlig midsommarafton på Råbocka Camping. Vi börjar med att klä midsommarstången tillsammans klockan 10:00. Klockan 14:00 är det sedan dans och lekar kring stången. På kvällen har du chans att dansa till Zlippers vid Restaurang Amore. Välkomna!

Lördagsdans på fredag

Fredagen den 22 juni bjuds det upp till dans på Restaurang Amore på campingen. Denna vecka gästas campingen av Zlipperz.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/rabockacamping.

Råbocka Camping

Råbocka Camping | Råbockavägen 101, Ängelholm

Phone | +46 (0)431 - 105 43

E-mail | info@rabockacamping.se

Facebook | facebook.com/rabockacamping

Instagram | instagram.com/rabockacamping